Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Sluta dalta med huliganer

Ingen av fotbollsklubbarna i Göteborg har någon bra idé om hur man ska bli av med huliganerna på läktarna, skriver signaturen Johan.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Läste svaren från de stora fotbollsklubbarna i Göteborg angående polisens förslag att slopa ståplats och införa personliga biljetter för att bli av med huliganer på arenorna.

Ingen av klubbarna tar avstånd från huliganerna, men framför allt ingen ger förslag på hur man ska bli av med problemet utan man förkastar alla förslagen rakt av.

Min dotter blev av med sin vattenflaska vid arenaingången men IFK (klacken) brände av 25 bengaler våren 2018. Hur får de in sina bengaler medans vår dotter inte får ta med sig en vattenflaska på grund av att den kan kastas på någon.

Det är dags för klubbarna att sluta dalta med huliganer och framför allt det är dags att de riktiga supportrarna på ståplats att säga ifrån. Eller är det så att ni inte vågar stå upp mot huliganer som förstör för klubbarna så att klubben får poängavdrag och böter?

Johan