Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Slog mig tack vare bedrövliga spårvagnsdörrar

Halva jag kommer in och ryggsäcken fastnar i dörrarna. Får hjälp att komma in, skriver Solveig R.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Jag åker mycket med 2:ans spårvagn (dessa hemska gamla vagnar).

Händelse 1: kommer fram till vagnen som alldeles strax skall gå och då tvingas man ta sig in genom dessa bedrövliga dubbeldörrar som man skall dra isär för att komma in. Jag har mycket svag handstyrka på grund av reumatism. Halva jag kommer in och ryggsäcken fastnar i dörrarna. Får hjälp att komma in.

Händelse 2: tisdagen 2/8 händer exakt samma sak vid hållplatsen i Brunnsparken. Jag lyckas få upp dörrarna, ryggsäcken fastnar, men då är det en snabb person utanför spårvagnen som drar upp dörrarna så att jag kommer in. Då, innan jag hunnit sätta mig, rycker vagnen iväg och jag dråsar omkull halvt sittande på en stol, men slår i min vänstersida i stolen bredvid. Resultatet blev ett stort blåmärke och en sträckning i muskler i sidan. Detta gör ont. Väl framme i Mölndal kl 14 tar jag mig med stor möda av vagnen.

Önskar gärna en kommentar till min insändare från Spårvägen.

Solveig R