Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Anders Ylander
Bild: Anders Ylander

Skygglapparna sitter hårt

Den nytta och värdefulla insats lekplatspersonalen gör, går inte att mäta i de småpengar deras lön motsvarar i den totala budgeten, skriver signaturen Morfar Björn F.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Vad glad man blir när man läser att kommunen tagit det kraftfulla och välbetänkta beslutet att dra in bemanningen på de kommunala lekplatserna! Helt klart rätt väg att gå om man väljer att ha på sig skygglappar.

Om ni hade lagt ett enda apt-möten på till exempel Positivparken så hade ni med egna ögon sett vilken glädje personalen sprider bland de små barnen med olika aktiviteter, för att inte tala om den kontakt de skapat med många ungdomar från Frölundaskolan, som trots en högre ålder ändå väljer att gå dit och ”snacka” och kanske grilla en korv. Vi är överens om att det är helt fel att försöka fånga upp och påverka ungdomar i rätt riktning i livet.

Den nytta och värdefulla insats personalen gör, går inte att mäta i de småpengar deras lön motsvarar i den totala budgeten

Med andra ord ett bedrövligt beslut!

Morfar Björn F