Ni kändisar borde skämmas, hur fan har ni så låg moral som ställer upp på detta? Pengar in, är det så ni tänker? skriver insändarskribenten.
Ni kändisar borde skämmas, hur fan har ni så låg moral som ställer upp på detta? Pengar in, är det så ni tänker? skriver insändarskribenten. Bild: Björn Larsson Rosvall/TT

Skäms ni kändisar som går spelbolagens ärenden

Människors spelmissbruk bara blir värre och drabbar bara yngre och yngre. Ändå så fortsätter kändisar ställa upp på att göra reklam för spelbolagen på bästa sändningstid, skriver insändarskribenten Sture.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du skriva en egen insändare? Mejla till: friaord@gp.se. Vill du svara eller har du synpunkter på en insändare? Använd samma mejladress och ange vilken insändare det gäller.

ANNONS

Vi har stora problem med att allt fler hamnar i fällan för spelmissbruk, nu även mycket yngre. Hur kan det vara tillåtit att på alla kanaler i TV på bästa sändningstid ha alla dessa reklamsnuttar från spelbolagen? Hur kan de ha råd? Det kan man undra, och vi bara tillåter det! Det är för jävligt!

Dessutom är det kändisar som gör deras ärenden! Ni kändisar borde skämmas, hur fan har ni så låg moral som ställer upp på detta? Pengar in, är det så ni tänker?

Det borde vara förbjudet att ha dessa reklaminlägg i TV, eller en mycket hög avgift som kan användas för insatser mot spelmissbruk. Vi har många restriktioner i Sverige, men inget om detta?

ANNONS

Sture

ANNONS