Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Anders Ylander
Bild: Anders Ylander

Silar mygg och sväljer kameler

Göteborgs politiker behöver rensa upp i all verksamhet som eldar upp skattepengar till ingen nytta. Att de nu reagerar mot hur Front advokater hanterar sina fakturor handlar i sammanhanget om kaffepengar, skriver signaturen Lars A.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Nu vaknar våra politiker upp efter GP:s avslöjande om Front advokaters kreativa fakturor till Göteborgs kommunala förvaltningar och bolag.

Och nu börjar man fundera på att sila mygg när man tidigare har svalt hela elefanthjordar. Behöver man nämna, Gobigas, Skeppsbron eller linbaneprojektet? Bara på linbaneprojektet har man slarvat bort drygt 100 miljoner kronor. På Gobigasprojektet försvann flera miljarder svenska skattekronor.

Socialdemokraternas Jonas Attenius säger till GP angående fakturorna från Front advokater att han tänker lite på Gustav Möller, som sa att ”varje förslösad skattekrona är en stöld från folket”.

Jag kan inte annat än tänka väldigt mycket på politikernas stöld av Göteborgarnas skattekronor, inte som Attenius som tänker lite på förslösade skattekronor.

Resten av de intervjuade politikerna är förvånade, tycker att avtalet med Front advokater är illa skött och Martin Wannholt (D) påminner om att slöseriet i Göteborg aldrig tar slut.

Det är dags att Göteborgs politiker börjar ta ansvar och rensar upp i projektträsket, ser till att basverksamheten fungerar och att korruptionen i de kommunala bolagen tar slut.

Lars A