Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Satsa på båttrafik över älven

Ta vara på en av våra bästa turistattraktioner. I stället för en linbana behöver vi mer båttrafik över älven, skriver signaturen Nöjd med Västtrafikbåtarna.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Det är mycket skriverier om linbanan som skall korsa älven.

Jag menar merparten av göteborgarna inte vill ha denna lösning utan som vanligt är det en politisk fixering på en icke önskvärd lösning.

Göteborgarna och alla besökande till vår stad uppskattar att ta den luxuösa lösningen att kunna ta en båtfärd på älven och uppleva vår stads sevärdheter från älven.

Allt som oftast ser man gäster från och utanför Göteborg och Europa som tar en tur på våra trevliga båtar. Så politiker, ta vara på denna viktiga turistattraktion!

Utveckla denna form av transportsystem och lägg ner tankarna på en linbana. Använd delar av pengarna till att utveckla detta färdmedel till att forma det nya göteborgska Sydney

Nöjd med Västtrafikbåtarna