Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Tomas Oneborg/SvD/TT
Bild: Tomas Oneborg/SvD/TT

Reserverade laddplatser blir fler

När elbilsförsäljningen ökar är vi redo att bereda laddmöjlighet för allt fler kunder. Samtidigt kommer skyltningen att ändras för att fler ska bli reserverade laddplatser, skriver Hanna Munde, Parkering Göteborg och Björn Gustafsson, Göteborg Energi.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik till Kjell Svensson, 9/12

Parkering Göteborg och Göteborg Energi har de senaste åren arbetat tillsammans för att kraftigt öka antalet laddplatser i staden. Vid de flesta installationer har vi förberett med fler platser än vad det funnits underlag för. För att inte ha ett stort antal tomma platser reserverade för elbilar på annars fulla parkeringar har inte alla laddplatser varit reserverade. Tanken har varit att när efterfrågan ökar uppdatera skyltningen till att gälla fler av laddplatserna. Där är vi nu och vi kommer inom kort att öka antalet reserverade platser på några av våra mest eftertraktade ytor.

Det är positivt att du upplevt vårt erbjudande på Heden som enkelt. Vi arbetar tillsammans för att både skyltning och betalning framöver ska vara så enkelt och tydligt som möjligt på Parkering Göteborgs samtliga laddplatser.

När elbilsförsäljningen ökar är vi redo att bereda laddmöjlighet för allt fler kunder. För att göra det så effektivt och smart som möjligt så uppskattar vi all feedback från den ökande grupp kunder som nu väljer en elbil.

Hanna Munde

chef Marknad och affärsutveckling, Parkering Göteborg

Björn Gustafsson

tf Marknad- och försäljningsdirektör, Göteborg Energi