Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Redovisa alla linbanans kostnader

Redovisa öppet alla kostnader som linbanan medför. Återupprepa inte Västlänkens strategi med att inte ta med sidokostnaderna, skriver Hans Ottosson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Jag förutsätter att mark och gatukostnader med omläggning av VA och el i mark nu finns med i linbaneprojektet. Marklösen och marksanering samt eventuell merkostnad för brandskydd på närliggande fastigheter är naturligtvis med.

Hur mycket kostar Räddningstjänstens behov av investeringar och utbildning? Merkostnad för Västtrafiks tillfälliga anpassning till lösningen vid Järntorget för bussar och spårvagnar. Har Västtrafik redovisat detta?

Är kostnaderna för stadsplaneändringar och all tillståndsprövning samt överklagandehantering inkluderade? Om inte sidokostnader och följdkostnader redovisas måste man förklara varför.

Hans Ottosson