Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Rätt flagga på nationaldagen?

Jag med flera kommuninvånare vill veta varför regnbågsflaggan vajar på kommunala flaggstänger på självaste nationaldagen. Är denna viktigare än den svenska flaggan på självaste nationaldagen? skriver Daniel Andreasson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Av årets 365 dagar så kan vilken flagga som helst vara hissad men på Sveriges nationaldag så finns det endast en och den är den svenska flaggan. De andra 364 dagarna får ni hissa vilken ni vill Prideflaggan, företagsflaggor, välj själva ...

Jag ser det som en stor provokation mot medborgarna att den svenska flaggan ej är hissad på nationaldagen. Bifogad bild är tagen på Nationaldagen 2019 i mitt bostadsområde (kommunalägda Bostadsbolaget) i västra Järnbrott på Norra Dragspelsgatan.

Förväntar mej ett svar på min fråga från var och en utav kommunstyrelsens medlemmar och vad ni kommer att göra för att förändring skall ske så att svenska flaggan hissas nästa år på nationaldagen.

Daniel Andreasson

besviken kommuninvånare