Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Björn Larsson Rosvall/TT
Bild: Björn Larsson Rosvall/TT

Polisresurser tycks finnas trots allt

Tydligen är det viktigare att satsa på att upprätthålla ordningen efter fotbollsmatcher än att se till att vi medborgare får en ökad trygghet och säkerhet i den vanliga vardagen, skriver signaturen Lite mer rättvisa.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Efter måndagens fotbollsmatch på Ullevi möttes man av ett ofantligt uppbåd av poliser. Det var ett oändligt antal piketbilar fullastade med poliser som körde runt i centrala staden för att förhindra bråk mellan supportrar.

Varför finns de inte tillgängliga för att patrullera gator och torg för att upprätta hålla ordning och trygghet i vår stad?

Min fråga är var alla dessa poliser håller hus i vanliga fall när vi behöver dem? Varför finns de inte tillgängliga för att patrullera gator och torg för att upprätta hålla ordning och trygghet i vår stad? När det efterfrågas får vi alltid höra att det inte finns resurser till det.

Tydligen är det viktigare att satsa på att upprätthålla ordningen efter fotbollsmatcher än att se till att vi medborgare får en ökad trygghet och säkerhet i den vanliga vardagen. Är det så vi vill att våra skattepengar ska prioriteras?

Lite mer rättvisa