Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Hundägare måste orka plocka upp, menar insändarskribenten. Bild: Karl af Geijerstam
Hundägare måste orka plocka upp, menar insändarskribenten. Bild: Karl af Geijerstam

Plocka upp efter din hund!

Du tänker att det kommer att bli en bra dag men i stället trampar du i hundbajs, skriver Sigge Säfström.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Hundbajs – det vill man inte se när man ska någonstans. Jag skriver detta efter att ha trampat i hundbajs när jag var på väg till skolan. Det var inte jättekul och det luktade inte heller jättekul.

Tänk, om hela Göteborg skulle ha massa hundbajs på gatorna – Vem då skulle vilja åka på semester hit eller bo här? Vi måste prata om det.

Du ska till jobbet och du tänker att det kommer att bli en jättebra dag men i stället så trampar du i hundbajs! Då är hela dagen förstörd. Tänk dig, alla på jobbet tittar på dig och du ska ha möte med chefen och så luktar det hundbajs. Usch!

LÄS MER: Hemgjorda skyltar varnar för hundbajs i Majorna

Och, du hundägare som tycker att det är jobbigt att plocka upp: Det tar en sekund! Om du hade trampat i hundbajs eftersom någon annan hundägare inte heller har orkat plocka upp, då hade du inte tyckt att det varit så kul, eller hur!

Sigge Säfström

LÄS MER: Hundbajs visar behovet