Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Jag var riktigt förlossningsrädd innan jag födde mitt första barn och fick väldigt mycket hjälp och stöd med båda mina förlossningar, skriver insändaren. Bild: Christine Olsson/TT
Jag var riktigt förlossningsrädd innan jag födde mitt första barn och fick väldigt mycket hjälp och stöd med båda mina förlossningar, skriver insändaren. Bild: Christine Olsson/TT

Personalen på Östras förlossning gör ett bra jobb

Jag tycker att personalen på Östra sjukhuset förtjänar mer beröm för allt de gör trots besparingar och personalbrist, skriver Cecilia Kadmark.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Jag läste idag en artikel där Caroline Ask Wahlberg hade genomgått två förlossningar som blev väldigt negativa upplevelser. Självklart är det tråkigt för henne att hon råkat ut för det och jag försöker inte förminska hennes upplevelse på något sätt. Däremot så känner jag att jag har en annan bild av personalen på Östra Sjukhuset och vill gärna dela med mig av den.

Jag har haft två förlossningar på Östra Sjukhuset, den första i oktober 2018 då födde jag min son, och min senaste i februari 2020 då jag födde min dotter.

Jag blev också igångsatt med ballong med min andra förlossningen men båda mina barn är födda vaginalt. Med min senaste förlossning så märkte jag att personalen var stressad och att det fanns platsbrist, men min uppfattning är däremot annorlunda och jag har bara positiva saker att säga. Jag tycker att personalen ansträngde sig väldigt mycket för att hjälpa till och försökte tillgodose mina behov så gott de kunde. Jag delar därför inte alls den bild som en del beskriver.

Jag var riktigt förlossningsrädd innan jag födde mitt första barn och fick väldigt mycket hjälp och stöd med båda mina förlossningar. Så vad jag försöker skriva här är att jag tycker att personalen på Östra förtjänar mer beröm för allt de gör trots besparingar och personalbrist.

Cecilia Kadmark