Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Kajsa Juslin
Bild: Kajsa Juslin

P-bolagen borde dra sitt strå till stacken

Hur skulle det vara om parkeringsbolagen under Gothia Cup var lite generösa och undvek att bötfälla bilister som gjort ett misstag, men i god tro? undrar signaturen Fotbollsmormor.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Föräldrar kör ungdomar fram och tillbaka till olika arenor för spännande viktiga matcher. Mängder av volontärer arbetar med att få det hela att fungera.

Allt för att ungdomarna skall få en så positiv upplevelse som möjligt.

Vad gör då parkeringsbolagen för att bidra – jo, de arbetar för högtryck för att hinna bötfälla så många ”felparkerare” som möjligt.

Vid den stora arenan i Partille finns en riktigt stor parkering. Vad gör man när man lyckats hitta en parkering? Jo, man går naturligtvis till närmsta parkeringsautomat och betalar sin parkering. Men då är det så listigt utformat att parkeringen delas av flera aktörer, och om de har tur så har man naturligtvis köpt parkeringsbiljett i fel automat. Här kan man tala om ”härliga tider, strålande tider”, möjligheten att få skriva ut parkeringsböter är ganska stora.

Hur skulle det vara om även parkeringsbolagen drog sitt strå till stacken och var lite generösa och undvek att bötfälla bilister, som uppenbarligen gjort ett misstag, men i god tro? Om man inte står trafikfarligt eller där det uppenbarligen är P-förbud, så borde även parkeringsbolagen visa lite generositet vid denna stora ungdomsturnering.

Fotbollsmormor