Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Osmakligt snyftande

Var snäll och sluta med alla snyftreportage om Skråmofamiljen inklusive morfar och mormor. Det är en skam gentemot alla IS offer, skriver signaturen Osmakligt.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Var snäll och sluta med alla snyftreportage om Skråmofamiljen inklusive morfar och mormor. Med alla förlåtande snyftreportage glöms IS vidrigheter bort på ett effektivt sätt. Det är en skam gentemot alla IS offer.

Belys i stället hur det kommer sig att en man som bor i en enrumslägenhet i Kållered plötsligt blir så intresserad av sina barnbarn, vidare hur flygresa och andra resor på plats i Syrien har finansierats inklusive hotell och hemresa för den stora familjen. Och hur kan det komma sig att kameror alltid så lägligt har funnits på plats – ända från det att väskorna packades till hemkomsten? Vems ärenden går media och varför? Och vem skall i slutändan stå för alla kostnader. Är det jag?

Osmakligt