Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Skeppsbron, Stenpiren Bild: Anders Ylander
Skeppsbron, Stenpiren Bild: Anders Ylander

Orimligt att bli utskälld av personalen på båten

Det var oförskämt av Västtrafiks personal att, två gånger om, skälla ut sina passagerare på Älvsnabben. Är det så det ska gå till, undrar signaturen Christel.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

I fredags klockan 22:35 åkte vi Älvsnabben från Stenpiren. Det var en fin sommarkväll och vi var många som ville ta båten hem. Innan båten lägger till får vi ”instruktioner” av personalen som skriker ut hur vi ska parkera våra cyklar, att vi alla ska gå på baklänges och ställa cyklarna med bakhjulet först. Vi ska därefter genast gå in på båten och hålla avstånd och om vi inte gör på detta vis kommer hon lämna hälften av oss på kajen. Kapten upplyser oss också om att han egentligen bara får ta ombord fyra cyklar men om vi samarbetar ska han säkert få med sig alla.

Skrek på varandra

Detta är inte första gången jag upplever att vi passagerare blir utskällda av personalen. En annan kväll var det en man som sa till att personalen att hon inte behövde använda en sån otrevlig ton, personalen svarade att han inte skulle säja till henne vad hon skulle säga. De skrek på varandra en bra stund. Inte heller en trevlig upplevelse.

Jag kan säga att folk omkring, båda gångerna, skakade på huvudet och skrattade åt det absurda i att bli utskällda på detta sätt. Situationen i sig är verkligen inte rolig, vad ger er rätten att skälla på era passagerare?

Var är Älvsnabbaren?

Hur ni dessutom kan köra en båt som tar fyra cyklar en sån här kväll är för mig obegripligt. Varför använder ni inte Älvsnabbaren vilket vi alla utskällda passagerare undrade? Kan säga att många av oss inte var sugna på att betala för denna överfart.

Christel