Och vem ska vi debitera?

Nej tack, till förklaring med "ökade kostnader i bolagen" för vi har också ökade kostnader, men vi kan inte lägga över kostnaden på någon annan! skriver signaturen Fia.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS

Jag och min sambo arbetar i kultursektorn och även i restaurangbranschen för att få tillräckligt för att klara oss eftersom kultur inte betraktas som ett yrke i Sverige.

Hyran ska nu höjas 150 kronor per månad i vår kommunala lägenhet på drygt 50 kvadrat. Månadskortet för Västtrafik höjs med 280 kronor för två. 5 000 kronor netto extra per år och en arbetsdag extra i månaden för att klara av att betala för något som är likadant som det var förra året, inget är bättre eller förändrat. Och även om det var det vill vi ändå ha det var förut till samma kostnad eller lägre.

ANNONS

Jag är förbannad därför att regeringen och politiker accepterar att pressa ut varje droppe tills vi inte orkar längre. Man känner sig maktlös eftersom jobben finns i städerna och det man inte kan klara sig utan där höjs varje år utan anledning. Varför finns det aldrig pengar i kommunala verksamheter till underhåll och utveckling? Varför ska vi betala två gånger? Och vart tar pengarna vägen?

Nej tack, till förklaring med "ökade kostnader i bolagen" för vi har också ökade kostnader, men vi kan inte lägga över kostnaden på någon annan!

Fia

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS