Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: ADAM IHSE / EXPONERA
Bild: ADAM IHSE / EXPONERA

Musik på hjul ekar mellan husen

Det börjar redan vid klockan 7.30 när lagen i Partille cup förflyttar sig till sina planer, musiken ekar mellan husen, skriver signaturen Boende runt våra planer.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Gothia cup, ta lärdom av Partille cups misstag! Ta på ett tidigt stadium tag i problemet med hög musik som spelas på lagens enorma hjulförsedda högtalare som de släpar omkring på. Det börjar redan vid klockan 7.30 när lagen förflyttar sig till sina planer, musiken ekar mellan husen. Sedan fortsätter det hela dagen fram till sen eftermiddag. Ta Härlanda park där de närmsta bostadshusen ligger bara 30 meter från planerna, outhärdligt.

Vi boende har varit i kontakt med Partille cups ledning och fått till svar att ”Vi är noga med att berätta för alla deltagare att det är viktigt att respektera stadens invånare och att följa lokala föreskrifter och ordningar”. Detta räcker inte! Ni har säkert ledarmöten där detta kan tas upp.

Vi boende har under alla år älskat våra ungdomscuper och våra barn har även deltagit i desamma men låt oss spela boll och festa på rätt plats och tid!

Boende runt våra planer