Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Alla skötsamma nyanlända som försöker ta sig in i det svenska samhället lever nu under hot från kriminella i utanförskapsområden, skriver insändaren. Bild: Jessica Gow/TT
Alla skötsamma nyanlända som försöker ta sig in i det svenska samhället lever nu under hot från kriminella i utanförskapsområden, skriver insändaren. Bild: Jessica Gow/TT

Morgan Johansson borde avgå!

Att regeringen kan falla på en fråga om hyror och inte på sin oförmåga att ta itu med de allvarliga problem vi har är för mig helt otroligt, skriver signaturen Maj53.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Morgan Johansson skriver på Twitter att oppositionen beter sig illa när de utnyttjar skjutningen av barn för att kritisera regeringen. Han, som har varit minister i snart åtta år, borde ta sitt ansvar och avgå. Han och hans regering har misslyckats totalt med att stävja våldet i landet. Lugnar det sig på ett ställe så poppar det upp på ett annat.

När det krävs krafttag såsom livstids utvisningar och mycket längre straff för både unga och vuxna pratar han om skärpning av knivlag och andra ”kosmetiska” förändringar av lagen.

Stenevi pratade om kvinnovåld och ett 40-tal punkter som skulle stävja detta. Där fanns inget om könsstympning, tvångsgifte eller hedersvåld. Denna regering ”flörtar” med kriminella och deras familjer. De fiskar helt enkelt röster.

Alla skötsamma nyanlända som försöker ta sig in i det svenska samhället lever nu under hot från kriminella i utanförskapsområden. Det är inte oppositionen som är osmaklig när de kritiserar, med senaste skjutningen som exempel. Det är ju du Morgan Johansson som låter detta ske om och om igen.

Att regeringen kan falla på en fråga om hyror och inte sin oförmåga att ta itu med de allvarliga problem vi har är för mig helt otroligt!

Maj53

LÄS MER: Barnen var ute och lekte när de sköts

LÄS MER: Fördubblat skadestånd till brottsoffer föreslås