Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Walti Hösli\/Rockfoto Bildbyrå , Walti Hösli\/Rockfoto Bildbyrå, Walti Hösli\/Rockfoto Bildbyrå AB
Bild: Walti Hösli\/Rockfoto Bildbyrå , Walti Hösli\/Rockfoto Bildbyrå, Walti Hösli\/Rockfoto Bildbyrå AB

Makalös trängsel på John Fogerty

Om jag var ansvarig för planeringen på Liseberg skulle jag överväga att ta timeout och fundera på annan sysselsättning, skriver signaturen Irriterad och besviken.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Den 9/7 besökte en av världens mest kända artister Göteborg och Liseberg. På ytan ett bra och trevligt tänk att John Fogerty skulle uppträda "gratis" för alla Lisebergsbesökare. Tyvärr gick det snett i det tänket redan från start.

22 000 hade deklarerat att man antingen tänkte komma eller var intresserade av evenemanget på byggarbetsplatsen Liseberg. Detta ihop med alla andra mindre intresserade men aktiva besökare. Ihop med en serie otrevliga och panikartade ordningsvakter och tillfälliga insynsskydd uppstod givetvis makalös trängsel och diverse medföljande incidenter.

Själv lyckades jag med hjälp av min fru till slut klämma mig fram så att jag kunde se en av skärmarna! Man kunde ju också ha sett Youtube-klipp hemma i soffan, men man hoppades ju ändå lite naivt att det skulle ordna sig.

Om jag var ansvarig för planeringen på Liseberg skulle jag överväga att ta timeout och fundera på annan sysselsättning. Om gruppen som planerar en dylik aktivitet inte förstår att Fogerty antagligen skulle ha fyllt Scandinavium, kan det måhända vara dags att ta semester.

Irriterad och besviken