Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ska även Sverigedemokraternas körkort dras in, undrar insändaren. Bild: Amir Nabizadeh/TT
Ska även Sverigedemokraternas körkort dras in, undrar insändaren. Bild: Amir Nabizadeh/TT

Många som kan få politiska körkort indragna

Björn Hellgren nämner inte med ett enda ord alla personer inom Sverigedemokraterna som med sina politiska utspel spätt på polariseringen i samhället ända sedan partiets födsel, skriver Bernt Hl Eklund i en replik.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik

14/2 Körkort för politiker behövs

Björn Hellgren, president i fria Republiken Björnland, vill införa körkort för politiker. Politiker som beter sig illa och därmed medverkar till polariseringen i samhället, ska underkännas och därmed fråntas sitt politikerkörkort.

Som exempel nämner han socialdemokraterna Peter Hultqvist och Morgan Johansson. Håller verkligen med om att några av deras senaste angrepp mot SD-politiker är olämpliga.

Men Björn Hellgren nämner inte med ett enda ord alla personer inom Sverigedemokraterna som med sina politiska utspel spätt på polariseringen i samhället ända sedan partiets födsel. Ska även deras körkort dras in?

Då blir det inte många kvar! Dessutom skulle Björn Hellgren fråntas sitt politiska körkort då han kör så enkelriktat och inte ser helheten.

PS! Ny uppkörning i detta fall är meningslöst!

Bernt HI Eklund

LÄS MER: Oklar effekt av migrationsförslag

LÄS MER: Är det verkligen fred politikerna vill ha?

LÄS MER: Befängda tidsresor mellan vår tid och Nazityskland