Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Finansminister Magdalena Andersson (S) kommer till riksdagshuset för att presentera budgetpropositionen för 2020.
 Bild: Claudio Bresciani/TT
Finansminister Magdalena Andersson (S) kommer till riksdagshuset för att presentera budgetpropositionen för 2020. Bild: Claudio Bresciani/TT

Lågvattenmärke i makthunger

Att frångå i stort sett alla de traditionella hjärtefrågorna enbart för att kunna sitta kvar vid makten är skamligt, skriver signaturen Anders S.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Döm om min oförställda häpnad när jag i onsdags, den 18 september, fick ta del av den socialdemokratiska/miljöpartistiska budgeten.

Jag har visserligen aldrig röstat på sossarna men har alltid haft respekt för vad partiet gjort i det förgångna. Tage Erlander, Gunnar Sträng med flera var politiker som trodde på och uträttade något för Sverige.

Se till att vi får nyval så att vi svenskar kan få visa vad som är viktigt för vårt samhälle och framtid

Senare tog akademikerna med Olof Palme i spetsen över partiet och det som partiet tidigare stod för eroderade. Men att få uppleva hur man frångår i stort sett alla de traditionella hjärtefrågorna enbart för att kunna sitta kvar vid makten. Låta MP, L, och C få några köttben och därmed få garantier för ytterligare en tid vid maktens köttgrytor, det var det verkliga lågvattenmärket.

Friår i stället för mer till polisen, elcykelbidrag i stället för att ge mer till domstolarna.

Skäms, fyrdubbelt skäms Löfven, Lövin, Andersson och alla övriga regeringsmedlemmar.

Se till att vi får nyval så att vi svenskar kan få visa vad som är viktigt för vårt samhälle och framtid.

Anders S