Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

När vanligt folk tar upp handikapplatserna, då blir jag så arg, menar insändarskribenten. Bild: Johan Nilsson/TT
När vanligt folk tar upp handikapplatserna, då blir jag så arg, menar insändarskribenten. Bild: Johan Nilsson/TT

Lämna handikapplatserna i fred!

Många ordinarie bilförare ställer sig på handikapplatserna av lathet, skriver Henrik Myhlén.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Jag har ganska nyligen fått ett handikapptillstånd efter en galen olycka, och det har tagit mig nästan två år att komma tillbaka till livet och nu även köra bil.

Det jag har märkt av är att det är otroligt många ordinarie bilförare som kanske har handlat för mycket och inte orkar att gå med en kundvagn till sin bil på en ordinarie parkeringsplats, eller bara är väldigt lata, som utan tillstånd ställer sig på handikapplatser. Jag blir galen av det! Och det är alla möjliga människor och bilmärken, finaste Teslan eller en stor XC90 och så vidare.

Jag tycker inte att det är roligt att ha fått ett handikappstillstånd, men är verkligen glad att den möjligheten finns för oss med olika rörelsehinder. Att få det lite närmare till butiksentréerna så man kommer ut lite. Men när det är vanligt folk som tar upp dessa platser, då blir jag så arg.

Skäms på er, lathet är inget handikapp!

Henrik Myhlén

LÄS MER: Här är Göteborgs billigaste parkeringar – kartläggning av p-platser