Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Lägg miljonerna på vettiga kollektivförbindelser

Lägg miljonerna på vettiga kollektivförbindelser, skola och vård med mera för det allmännas bästa istället för linbanan, skriver signatur Helhetstänk nu.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Lägg inga mer pengar på utredningar om linbana! Det blåser, regnar och är kallt och mörkt största delen av året om ni inte märkt det. Vi vill inte ha skrytbyggen eller en linbana, vi vill ha en fungerande stad. Det hade varit bättre att sätta in fler passagerarfärjor och kanske bilfärja över älven, tänk Tysklandsterminalen.

Eftersom hela stan är en byggarbetsplats måste ni lösa framkomligheten med matartrafik och en seriös infrastruktur. Jag gillar nytänkande men nu verkar beslutsfattarna helt ha tappat helhetsperspektivet. Näringsliv och kommun måste försöka hitta lösningar. Lägg miljonerna på vettiga kollektivförbindelser, skola och vård med mera för det allmännas bästa. Idag tar det ca 1,5 timme att ta sig med buss och spårvagn från Hisingen till universitetet. Det krävs handling och sunt förnuft. Skärpning!

Helhetstänk nu