Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Krokodiltårar?

SD påstår sig vara ”ledsna och arga”, men är de verkligen det? skriver signaturen Jan-E,

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

M och SD i Kungsbacka är upprörda över Lärarförbundets beslut att neka SD att gå med en lärare (skugga) under dennes arbete. SD påstår sig vara ”ledsna och arga”, men är de verkligen det? Nu får man i stället agera martyr. Och så mycket till övers för skolan har nog inte SD heller då kunskap och bildning är partiets värsta fiende. SD ser nog med glädje på Lärareförbundets beslut, ännu ett konfrontationsområde, bara att tacka och ta emot.

Kan inte undgå slutsatsen att M är lika tacksamma som SD över hur saken utvecklat sig

M hoppar av då SD nekas och åberopar sin hänförelse för demokrati och säger att detta skulle man göra för ”vilket parti som helst”? Jo jo!

Kan inte undgå slutsatsen att M är lika tacksamma som SD över hur saken utvecklat sig, den tilltänkte politikern slipper en trist dag och då M bestämmer över skolan i Kungsbacka kan det vara bra att inte störas av verkligheten, sådant kan ju opposition roa sig med.

Nu kan man i stället koncentrera sig på att gå ner i skolrankning till en lagom nivå, den nya trenden, samt spara en slant. Samtidigt får man gulla lite med sin nya kompis där man tävlar om de väljare som ser enstaka tiggare, invandrare och Greta som de största hoten mot nationen.

Jan-E