Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Kontakta en elektriker själv

Du hänvisar till ”sunt förnuft” och i mina ögon är detta att du själv kontaktar en elektriker och installerar en timer. Det kan knappast kosta mer än någon tusenlapp.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik

till Annika Corneliusson, 15/6

Jag beklagar djupt att din mor är glömsk och förstår hennes behov av timer till spisen för att undvika olyckor. Det jag undrar över är din tilltro att staden/fastighetsvärd/”det allmänna” ska ordna detta.

Du har lagt timmar av ansträngning på att skicka in blanketter, fullmakt och intyg och är inte nöjd med att de vill ha ytterligare bevis på behovet. Du hänvisar till ”sunt förnuft” och i mina ögon är detta att du själv kontaktar en elektriker och installerar en timer. Det kan knappast kosta mer än någon tusenlapp.

Varför ska skattepengar gå till administration av varje medborgares behov? Är det inte mer rimligt att var och en försöker att klara sig lite mer på egen hand? Speciellt de som har kapacitet till det. Låt våra sista skattekronor gå till ”de minsta”. Till exempel fattigpensionärer utan barn som inte orkar strida mot det administrativa.

”Skattebetalare”