Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Klart vi ska skydda brödet

Möjligen kan glasskivan skydda mot tre meter långa personer, skriver Dan Karlsson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Bästa MKP 16/3.

Jag håller fullständigt med dig om att skydda bröd och bakverk på ett bättre sätt. Mycket var tidigare inlagt i hyllor innanför glasdörrar. I butiken där vi för det mesta handlar har man ersatt detta med hyllor och en liten glasskiva ovanför som möjligen kan skydda mot personer som är minst tre meter långa.

Efter den ändringen som gjordes har vår familj helt slutat att handla något från dessa hyllor. Det enda skälet till förändringen är förstås göra det enklare och kunna exponera ett större utbud vilket enbart gynnar handlaren.

Vi vistas en del i Spanien varje år och där har man bakverk i relativt små hyllor med glasdörrar för och även utdragbara fack som är helt slutna för övrigt. Där uppmanas man dessutom att använda engångshandskar i plast. Något som man idag kan ha synpunkter på.

Dan Karlsson