Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Att efter tre års byggande försöka få stopp på Västlänken, det kan för mig kännas som en uppgift för den som är van vid motgångar, skriver insändaren. Bild: Robin Aron
Att efter tre års byggande försöka få stopp på Västlänken, det kan för mig kännas som en uppgift för den som är van vid motgångar, skriver insändaren. Bild: Robin Aron

Jo, det händer massor

Självklart kommer Västlänken att stå klar 2026, skriver Lennart Lindgren i en slutreplik.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Slutreplik

7/3 Visst känns det hopplöst många gånger

4/3 Motståndet mot Västlänken måste kännas hopplöst

1/3 Tio år av Västlänken-motstånd

Bo, jag kan inte hålla med om att det inte har hänt så mycket med byggandet av Västlänken. Jag får be dig om att gå in på Youtube: ”Här bygger vi Västlänken – Våren 2021, Trafikverket.

Om du efter ha sett videon om vad som byggs och fortfarande inte tycker att det händer speciellt mycket kanske det kan vara dags att ta av skygglapparna. Att efter tre års byggande försöka få stopp på Västlänken, det kan för mig kännas som en uppgift för den som är van vid motgångar.

Att media inte längre visar något större intresse kan kanske tolkas som att de liksom många andra inser att loppet för länge sedan är kört.

Självklart kommer Västlänken att stå klar 2026, precis vad som har sagts, trots de ”fakta” som sprids av de som protesterar.

Jag tackar nu för mig och hoppas att Västlänken när den står klar kommer att bli en rejäl förbättring för resandet. Till, från och genom Göteborg.

Lennart Lindgren

LÄS MER: De arga har bytt Västlänkskritik mot coronailska

LÄS MER: Tungt bakslag för Götatunneln – stängd längre än beräknat

LÄS MER: Göteborgs stadsbyggnad prisas – utsedd till årets kommun