Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Inte bara att hoppa av spårvagnen

De flesta av oss resenärer är inte nöjesresenärer utan också på väg till jobb, förskola eller vad det nu kan vara som gör att vi har en tid att passa, skriver signaturen Icke nöjesresenär.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik

17/6 Avspärrningen en trygghet för föraren

15/6 Onödigt med avspärrning i spårvagnen

Nej, David.

Som resenär, det vill säga kund till Västtrafik, kan jag inte välja att kliva av och ta nästa spårvagn, kanske inte heller att flytta mig längre fram eller bak i fordonet på grund av trängsel.

De flesta av oss resenärer är inte nöjesresenärer utan också på väg till jobb, förskola eller vad det nu kan vara som gör att vi har en tid att passa. Vad är det för skillnad på våra jobbresor och era? Varför ska till exempel vårdpersonal på väg till jobbet ha mindre skydd än ni? Varför är er trygghet mer värd än deras? Jag vill påstå att ni har mycket bättre skydd i era förarhytter än till exempel personal i kassor som i bästa fall bara har en plexiglasskiva som skydd.

Icke nöjesresenär

LÄS MER: Trängsel i värmen: "Påverkar hur många som kommer att dö"