Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Inkompetent planering av bygge

Döm om min förvåning när jag kom tillbaks till jobbet nu den 5/8 och finner att Lindholmsallén fortfarande är avstängd, skriver signaturen "Så trött på alla förseningar".

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

I januari I år stängdes Lindholmsallén av i en riktning, vilket orsakat cirka 10 minuters längre restid per dag för oss som jobbar här (för att inte tala om den utökade mängden utsläpp under tiden på grund av alla långsamma köer som bildats).

Avstängningen skulle vara tills slutet av juni. Döm då om min förvåning när jag kom tillbaks till jobbet nu den 5/8 och finner att Lindholmsallén fortfarande är avstängd!

Är det denna typ av planeringskompetens vi kan förvänta oss för alla de byggen som pågår i Göteborg så kommer detta inte bli bra. Det är så fruktansvärt oprofessionellt, och irriterande, att ständigt planera om merparten av alla de byggen som sker och sedan underlåta att tidigt kommunicera detta. Det sänker fullständigt förtroendet för ansvariga politiker och tjänstemän.

Hade varit bra om nån tjänsteman bemödade sig att svara på detta inlägg och ge en tid på när allén kan öppnas igen.

Så trött på alla förseningar