Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Jag vet inte hur länge min kropp kan tåla att uthärda sådan tortyr, menar insändarskribenten. Bild: Stefan Bennhage
Jag vet inte hur länge min kropp kan tåla att uthärda sådan tortyr, menar insändarskribenten. Bild: Stefan Bennhage

Hur länge orkar kroppen?

Att vara sjuk så länge med symtom som kommer tillbaka hela tiden är ingen lindrig sjukdom!, skriver signaturen Hälsolängtande.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Vill skicka ett stort tack till signaturen Uppgiven som skrev insändaren "Vem vet något om oss som är sjuka” (13/6). Jag är själv drabbad på nästan samma sätt som du beskriver. Jag är sjuk sedan snart tre månader, har svårt att andas, har torrhosta, tappar rösten och orkar knappt prata. Jag fryser hela tiden men plötsligt börjar jag svettas häftigt. Mitt ansikte svullnar. Jag har ont i muskler och leder, får hjärtklappning och är oändligt trött. Vissa dagar känns det som att allt ska bli bra men sen kommer det plötsligt tillbaka. Senaste månaden har jag försökt att börja jobba igen två gånger men det gjorde mig direkt sämre.

Efter många telefon- och videosamtal med läkare på min vårdcentral fick jag – efter att ha krävt det – äntligen komma dit och bli undersökt och testad. Jag fick remiss till lungröntgen och kardiolog. Och det var en stor lättnad att äntligen få veta att jag inte längre har virus och att jag vågar träffa några vänner igen.

Men mina besvär är kvar och jag mår fortfarande dåligt. Att vara sjuk så länge med symtom som kommer tillbaka hela tiden är ingen lindrig sjukdom! Jag vet inte hur länge min kropp kan tåla att uthärda sådan tortyr.

Hälsolängtande

LÄS MER: Vem vet något om oss?