Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

De personliga assistenterna månar om sina brukar på ett fantastiskt sätt med kärlek och omsorg, menar insändarskribenten. Bild: Roald, Berit

Hjältar och hjältinnor

Efter att frekvent ha badat vid Lilla Amundöns bad för funktionshindrade kan jag glatt konstatera att så många hjältar och hjältinnor på en och samma plats har jag aldrig tidigare sett, skriver Katarina.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Hjältar och hjältinnor finns vid Lilla Amundöns bad för funktionshindrade! Efter att frekvent ha badat vid detta underbara ställe kan jag glatt konstatera att så många hjältar och hjältinnor på en och samma plats har jag aldrig tidigare sett.

Först och främst tänker jag på alla ni medmänniskor, som har drabbats av grava funktionshinder. Hur ni på ett mycket livsbejakande sätt förhåller er till livet. Det har gett mig energi i kampen att hantera min svåra och kroniska nervsmärta, som ingen medicin i längden biter på.

Vidare tänker jag på de personliga assistenterna, som på ett fantastiskt sätt med kärlek och omsorg månar om sina brukare.

Slutligen finns hjältar och hjältinnor bland den professionella personalen. Feriearbetare, hjälpare och badvärdar gör sitt bästa i alla lägen för att vi besökare skall trivas, trots våra fysiska och psykiska begränsningar. Ett nog så utmanande arbete emellanåt. Ett stort och innerligt tack för ert fina och värdefulla arbete.

Önskar er alla en fortsatt solig och skön sommar!

Katarina