Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Hela sanningen om Skråmo?

Michael Skråmos svärmor visar sig ha varit rekryterare för IS. Vad är det mer vi inte har fått veta? skriver signaturen Hyresgäst i ett utsatt område.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Blev uppriktigt arg då jag läste att mormor till IS-rekryteraren Michael Skråmos barn är på samma hotell som morfar och barnen. Under normala omständigheter är det naturligt att familjen samlas och stöttar varandra. Men när det sedan framkommer att mormor är ”Umm Hamza” som varit rekryterare hos IS och bland annat erbjudit en kvinna att bli andra hustru åt Skråmo så blir jag fundersam.

Denna mormor som är svensk medborgare har enligt uppgifter i GT/Expressen vid återkomsten till Sverige fått skyddad identitet. Är detta möjligt? Varför har inte morfar varit ärlig om dessa omständigheter?

Visst kan vi vara okunniga om mycket som händer runt om i världen men hjälp oss då! Se till att pressen förmedlar fakta till oss läsare!

Hur mycket mer är det jag inte fått reda på? Vem är det som skyddas, av vem och varför?

Det måste bli slut med alla snyftartiklar som vädjar till människors medlidande. Kan det vara så svårt att ge oss läsare fakta utan att undanhålla det som kan skapa tvivel? Visst kan vi vara okunniga om mycket som händer runt om i världen men hjälp oss då! Se till att pressen förmedlar fakta till oss läsare!

Om det finns olika syn på en omständighet så ge oss fakta från flera sidor så att vi kan ta ställning själva. Lämna mer utrymme för läsare att ha åsikter och plocka bort en del av alla ursäkter från myndigheter och politiker.

Hyresgäst i ett utsatt område