Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Insändarskribenten lämnar Göteborg. Bild: Robin Aron
Insändarskribenten lämnar Göteborg. Bild: Robin Aron

Hejdå Göteborg!

Man uppvisar en total avsaknad av respekt för boende, bilister, cyklister och fotgängare, skriver Lasse Holst.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Nu är det slut på min tid i Göteborg. Denna arrogans som vi medborgare möter dagligen har fått mig att tappa lusten att bo i denna stad.

Västlänken är inget att göra något åt. Man struntar helt och fullt i att man så gott som varje dag tar mer och mer plats utan hänsyn till de människor som via bil, cykel eller gående ska komma fram.

Alla ”hål” som grävs upp i city där man sätter upp en skylt med förbjuden parkering, sedan staket, för att sedan påbörja arbetet någon eller några veckor senare. Hörnet Hvitfeldtsgatan/Hvitfeldtsplatsen är ett bra exempel, här gräver man ett hål , tvingar bil- och cykeltrafik att ta stora svängar, det hålet har nu varit ”öppet” i över en månad, ingen är där och arbetar inget händer.

Och Kungsgatan ska nu bli ”sommargata” mellan april och oktober, då tar man bara bort åtta stycken (minst) parkeringsplatser, man visar upp en oerhörd arrogans mot oss som bor här i city, jag har betalat en ofantlig mängd skatt under mina år i stan, men nu är det banne mig slut.

Man uppvisar en total avsaknad av respekt för boende, bilister, cyklister och fotgängare.

Hejdå Göteborg, Kungsbacka – here I come!

Lasse Holst

LÄS MER: Buller och föroreningar kan lägga krokben för Gullbergsbebyggelsen

LÄS MER: Miljarder saknas till stor kollektivtrafiksatsning