Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Trafikplaneringen vid ett vägarbete i Angered ifrågasätts av insändarskribenten.  Bild: Martina Holmberg / TT
Trafikplaneringen vid ett vägarbete i Angered ifrågasätts av insändarskribenten. Bild: Martina Holmberg / TT

Har vägarbetet lämnats till sitt öde?

Har ett vägarbetet i Angered lämnats vind för våg utan rimlig trafikplanering under semestern, undrar Angeredsbon Lars-Erik Pettersson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Under flera veckor pågår, alternativt pågick, arbeten vid sidan om Hjällbovägen i höjd med spårvagnshållplatsen. Nu under de senaste två veckorna ligger arbetet helt nere, antagligen beroende på att semestern för de inblandade inträffat. Med halva vägbanan avstängd under en lång sträcka skapar det onödig irritation i biltrafiken, som på denna sträcka är väldigt stor.

Vem skall köra först? Det finns en trafikavspärrning på ena sidan vägen men bilister från båda håll anser sig ha företräde samtidigt. Det blir det en ytterst osäker trafikmiljö. Jag och många med mig anser att planeringen, om det alls finns någon, är helt utan rimlig reson. Kan anledningen vara att arbetena utförs i Angered? Eller har ansvariga någon förklaring till stilleståndet?

Lars-Erik Pettersson, Angered