Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Thomas Johansson/TT
Bild: Thomas Johansson/TT

Har bundit ris åt egen rygg

Det känns som om de visionära politiker som hade behövts flytt vår stad.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Som vi göteborgare längtar efter en ny kraftfull politiker som kunde stanna alla negativa spiraler och ingjuta hopp i oss! Nu läser vi hur Västtrafiks VD meddelar att vår infrastruktur inte tillåter mer kollektivtrafik: ”Vi kan inte köra hur mycket busstrafik kring Centralenområdet och Åkareplatsen som helst ...”

I sin iver att få bort bilarna från Göteborg har miljösvärmarna bundit ris åt egen rygg och staden kvävs nu av köer. Ingen har lyssnat på de förnuftiga som förordat framsynta totallösningar på kringleder och lokaljärnvägar. Uppe på detta grävs stadens centrum upp för Hagatunneln som de flesta insett vara till förfång för utvecklingen. Medborgarna hänvisas till elsparkcyklar!

Det känns som om även de visionära politiker som hade behövts flytt vår stad. Inte konstigt med tanke på det massiva betongsystem som behärskar Göteborgspolitiken och kinesiska intressen. Jantelagen i strålkastarljus! Här fordras män eller kvinnor som Churchill eller J F Kennedy. Var finns ni? Kliv fram och giv oss hopp!

Peter Andersson