Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Göteborgs stadsbyggnadskontor
Bild: Göteborgs stadsbyggnadskontor

Gör som Västtrafik säger

Använd ert förnuft och gör nytta i stället för att använda mina skattepengar för något jag och många fler med mig inte vill ha, skriver signaturen En tänkande människa.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Skrota linbanan som Västtrafik säger. Lägg pengarna på att göra vettigare saker, till exempel sänk priset på avgiften för resor med buss/spårvagn så att fler åker kollektiv, skapa fler turer för folk som bor i kranskommunerna så att de också åker kollektiv i stället för att ta bilen till sina jobb. Det är bara ett par exempel.

Bara att utreda frågan om en linbana har kostat 77 miljoner kronor hittills och fortfarande finns inget beslut. Hur mycket mer ska det kosta innan ansvariga i trafiknämnden förstår att hela idén är galen?

Använd ert förnuft och gör nytta i stället för att använda mina skattepengar för något jag och många fler med mig inte vill ha. Det är inte klokt att det kostar mellan fem och sju miljoner kronor i månaden bara för att Västtrafik och trafiknämnden inte varit överens om saken. Oh my God, vilket slöseri med våra skattepengar. Skandal!

En tänkande människa