Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Jonas Ekströmer/TT
Bild: Jonas Ekströmer/TT

Gör inte bort er nu, politiker

Bygglekplatsen i Biskopsgården är beroende av att personal finns på plats. Utan den försvinner hela idén med den. Dessutom innebär det kapitalförstöring så det förslår, skriver Birgitta Gustafsson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Endast det bästa är gott nog när det gäller uppfostran av våra barn. Alla föräldrar kan inte klara det uppdraget. Därför har vi allmän barnomsorg med specialutbildad personal. För många barn är det livsviktigt.

Bygglekplatsen i Biskopsgården är en sådan plats. Där frodas kreativiteten, det hamras och målas och bakas och odlas. Allt gör barnen – från planering till färdiga produkter. Den är dessutom ganska ny med ny och fin utrustning och med inbyggt samarbete med biblioteket. Personalen är superduktig och av båda könen, lokaliteterna är både ute och inne med verksamhet året runt för i princip alla åldrar. Lovorden kan inte vara större eller fler!

Hur är de makthavare funtade som föreslår att personalen ska bort? Hur ska det gå då? Då är ju hela idén förstörd. Upp till kamp för personalen på Bygglekplatsen som byggt upp en superbra verksamhet!

Birgitta Gustafsson