Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

 Bild: PONTUS LUNDAHL / TT
Bild: PONTUS LUNDAHL / TT

Fler tömningar på gång

Glasinsamlingen har ökat i området och vår entreprenör har nyligen anpassat tömningsintervallet efter det ökade behovet, skriver Magnus Örnborg, Förpacknings- och tidningsinsamlingen.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik

till Förundrad granne, 7/5

Signaturen frågar sig hur det står till med tömningen av glasförpackningar på en station i Utby. Det är vi på FTI, Förpacknings- och tidningsinsamlingen, som ansvarar för landets drygt 5 000 återvinningsstationer. Att behållare blir överfulla och material ställs utanför är olyckligt, och så ska det förstås inte se ut.

Glasinsamlingen har ökat i området och vår entreprenör har nyligen anpassat tömningsintervallet efter det ökade behovet. Vi vill också passa på att tipsa om de två närliggande stationerna på Sysslomansgatan och Fjällbogatan.

Alla stationer i Göteborgs kommun hittar ni på vår hemsida, där kan ni även anmäla om en station behöver tömmas eller städas. Alla vinner när du återvinner!

Magnus Örnborg

regionchef Förpacknings- och tidningsinsamlingen