Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Bara Centerpartiet står för borgerliga värderingar och liberalism, tycker insändarskribenten. Bild: Fredrik Sandberg/TT
Bara Centerpartiet står för borgerliga värderingar och liberalism, tycker insändarskribenten. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Finns endast ett borgerligt parti med hjärta

Om man gillar borgerliga värderingar och liberalism finns det tyvärr bara ett parti som står för det, skriver signaturen Torslandabo.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Jag har alltid röstat borgerligt: på M, L, KD och C. Men nu är jag så besviken och lite rädd för vart vi är på väg. Var finns medmänskligheten? Vi har det relativt sett mycket bra i Sverige, så visst borde vi kunna hjälpa till med både det ena och det andra. Som till exempel ta klimatkrisen på allvar, hjälpa flyktingar, ge ett högt bistånd, med mera.

Ja, vi har många som går ut skolan utan godkända betyg. Vi har också höga elpriser och många våldsbrott, men detta är något som alla partier kämpar för att åtgärda. Jag letar efter partiet som även leder med hjärtat, som vill dela med sig.

Om man gillar borgerliga värderingar och liberalism finns det tyvärr bara ett parti som står för det, och det är Centerpartiet. Ja, Annie Lööf kanske var maktgalen, men Centern är det enda borgerliga partiet med hjärta. Så konstigt att inte fler tänker som jag.

Torslandabo

LÄS OCKSÅ: Centerpartiet måste klura ut varför det finns – igen

LÄS OCKSÅ: Arthursson om kritiken: Lööf har stort stöd

LÄS OCKSÅ: Valrörelsen 2022 i bilder