Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Terje, Pedersen
Bild: Terje, Pedersen

Fimpproblemets enkla lösning

Om du har kunnat bära ett cigarettpaket med dig så du kan du också bära med dig en liten ask för dina fimpar, skriver Jan Alström.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Varför har ingen fört fram det enkla och helt naturliga sättet att lösa problemet med nerskräpningen av fimpar som för mig ter sig självklart. När du fimpar, tag med dig fimpen! Om du har kunnat bära ett cigarettpaket med dig så du kan du också bära med dig en liten ask för dina fimpar. Asken behöver inte vara stor. Den kan vara hälften så stor som ett cigarettpaket. Den kan tömmas när du kommer hem eller på jobbet, eller i en uppsatt askkopp. Enklare kan det inte bli!

Skapa praktiska och snygga fimpburkar! Tobaksmonopolet kan naturligtvis ta sitt ansvar att bli vägledande när det gäller fyndiga förslag för sådana små hjälpmedel. Lyxalternativ kan skapas av guldsmeder!

Njut av ansvaret för en renare miljö!

Jan Alström