Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

 Bild: Janerik Henriksson/TT
Bild: Janerik Henriksson/TT

Fimpa detta beteende

Tycker vissa att det är helt okej att bara slänga fimpen och att någon annan skall städa upp efter dem? Nej, fimpa detta beteende, skriver Eva B.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Häromdagen gick jag på Kungsgatan och såg hur en kvinna som rökt färdigt, slängde fimpen och tryckte till den med foten.

Det är förmodligen en hyfsad vanlig företeelse med tanke på hur många fimpar som ligger överallt.

Jag sa till henne att "så skall man väl ändå inte göra"... hon såg då helt oförstående ut, ryckte på axeln och gick vidare i livet.

Man undrar hur dessa personer tänker? Tycker de att det är helt okej att bara slänga fimpen och att någon annan skall städa upp efter dem ... eller tycker de kanske att det ser fint ut med lite fimpar liggande överallt?

Detsamma gäller även tuggummi. Det finns ju för fasen papperskorgar överallt som man kan slänga dessa i.

Nej, nu är det dags att vi alla sätter igång att påtalar dessa fasoner när vi ser det. Fråga hur de tänker och skäll på dem om de inte fattar, för så här skall vi inte behöva ha det. Vårt Göteborg skall vara rent och fint.

Eva B