Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Martina Holmberg / TT
Bild: Martina Holmberg / TT

Fel att bestraffa ovaccinerade

Tänk om vi ovaccinerade blir smittade för att ni som är vaccinerade, går omkring och sprider smitta för att ni tror att ni är immuna, skriver Eva.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik

11/ 1 Ovaccinerade borde bekosta sin sjukvård

Du som tycker att vi ovaccinerades liv inte är vatten värda just för att vi valt att inte vaccineras, ibland på grund av allergier och andra tillstånd, tänk en gång till!

LÄS MER: Québec inför skatt för ovaccinerade

Tänk om du behöver vård för att du har satt mat i halsen, tänk om du behöver vård för att du blev påkörd för att du gick rakt ut i gatan utan att se dig för.

Och inte minst, tänk om vi ovaccinerade blir smittade för att du och alla andra gnällspikar som ser er själva som någon form av högre stående varelser för att ni är vaccinerade, går omkring och sprider smitta för att ni tror att ni är immuna. Ja, då är ni ju dummare än dummast, eller hur?

Eva

LÄS MER: Extrem ökning av virus i Göteborgs avloppsvatten

LÄS MER: Sabuni: Pandemilagen ska inte förlängas