Länder som inte stöder Putins krig borde nu införa reseförbud för ryska medborgare, föreslår skribenten.
Länder som inte stöder Putins krig borde nu införa reseförbud för ryska medborgare, föreslår skribenten. Bild: Dmitri Lovetsky

Får vi med oss ryska folket kan vi få slut på kriget

Det finns ett annat sätt att göra detta än det som Nato driver, skriver signaturen PKE.

ANNONS

Putins egna legosoldater i Wagnergruppen och dess ledare Prigozjin har visat sitt missnöje mot Kreml och Rysslands orättfärdiga anfallskrig mot Ukraina och dess invånare. Det är nu övriga Putinfientliga länder borde dra nytta av och visa sitt missnöje för befolkningen i Ryssland.

Det finns ett annat sätt att göra detta än det som Nato driver, att tillföra mer västerländska vapen som både kostar miljarder och ökar på förödelsen på slagfältet utan att nå fram till freden. Mitt förslag kostar varken något eller belägger Nato med skuld för att förvärra situationen.

Alla länder som inte stöder Putins krig borde nu införa totalstopp för ryska medborgare och införa inreseförbud. Detta så länge kriget pågår och till dess att Putin och Ryssland skriver på ett avtal om att återställa den förstörelse kriget inneburit för Ukraina. En sådan åtgärd skulle snabbt skapa irritation och förhoppningsvis leda till ett folkuppror mot president Putin.

ANNONS

Kan vi dessutom vara en motvikt mot den ryska propaganda så att folket i Ryssland får höra den sanningen som de förtjänar om sin falska ledare och hans allierade, då är kriget snart över. Putin borde störtas och kanske även utlämnas till internationella brottmålsdomstolen i Haag. Fram för en värdig demokrati åt det ryska folket. Myrorna (folket) mot huggormen (Putin) vinner alltid, då de är så många fler.

KPE

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Kommentera artikeln

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS