Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: Erik Simander/TT

Ett tydligt tecken

Bensinupproret är en gemensam nämnare för alla i hela Sverige som behöver bilen för sin försörjning, för att leva och för att överleva, skriver Holger Eriksson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Bensinupproret är ett tecken på något större. Det är folkets sätt att göra sig hörda, oberoende av partier och politiska åsikter, en rörelse som tar med hela landet. Alla som betalar sin bensin själva.

Bensinupproret är en gemensam nämnare för alla i hela Sverige, från norr till söder, från öster till väster, i städer, samhällen och på landsbygden. Alla som behöver bilen för sin försörjning, för att leva och för att överleva.

Dess motsats är PK-eliten och krafterna som vill tömma landsbygden, tränga ihop befolkningen i städerna och avindustrialisera landet. De som inte betalar bensin själva.

De tror att all lycka ligger i att bo i höghus, en farlig grupp för vår fortlevnad. Det jordnära folket är en fara för PK-eliten.

Ingen svensk skall vara hantverkare, ingen skall tillverka någonting, ingen skall snickra, ingen skall svetsa; alla skall sitta bakom dataskärmar.

På landet kan människorna bli självförsörjande, oberoende, starka och friska. De behöver inte caféer, gym, bloggare, influensers och annat tjafs.

Holger Eriksson