Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Ett slags uppskattning ...

Det tycks inte finnas någon ände på projekt i Göteborgs kommun som spräcker sin budget, skriver signaturen TS

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Om Göteborg kommuns alla projekt genomförts som utlovats och hållit sina budgetar, som kommunpolitikerna med alla sina anställda tagit beslut om de senaste 5-10 åren, så hade vi haft en helt annan situation avseende skola, vård och omsorg i vårt kära Göteborg.

Det är projekt som till dags dato överskridits med flera miljarder (ja, du läste rätt, inte miljoner) och det tycks inte finnas någon ände på det. Nya ”överraskningar” dyker upp hela tiden.

Kommunens kassakista verkar inte ha någon botten så kommunansvariga måste verkligen ”uppskatta” sina medborgare. Hade jag skött min privata ekonomi på ett dylikt sätt hade jag nu varit bostadslös och stått med stora skulder i Kronofogdens register.

Kommer sedan Stoppa Västlänken Nu;s senaste uträkning (6 februari) att slå in så får jag väl säga till mina barn och barnbarn att de får betala trängselskatt, inte bara till och med 2037, utan åtskilliga år till framöver.

TS