Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Insändarskribenten är skeptisk till att Liseberg inte får öppna när det till exempel går att shoppa eller dricka öl på krogen. Bild: Bengt Kjellin

Det rimmar dåligt med ett stängt Liseberg

Det är fritt fram att trängas i Ullared men att få njuta av en vacker park går inte för sig, menar insändarskribenten.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Liseberg fick inte öppna på hela sommaren, och nu får vi inte njuta av parken varken till Halloween eller jul. Det rimmar så dåligt med hur resten av samhället är öppet. Är medveten om att det är en annan lagstiftning som gäller nöjesparken men man har haft lång tid på sig att se över och åtgärda denna lagstiftning.

Det är fritt fram att trängas i Ullared, på möbelvaruhus och i köpcentrum. Dricka öl på krogen går också alldeles utmärkt. Men att få njuta av en vacker park, att få uppleva något utöver det vardagliga, att få skratta, bli skrämd av clowner och glömma verkligheten en stund – nej det går inte för sig i ”dessa coronatider ”.

Jag har full respekt för sjukdomen och dess effekter men det är minst lika farligt med en del av de åtgärder som vi lever med. Men det är ju inte första gången som makthavare silar mygg och sväljer kameler.

Kanske nästa år