Medveten om väskförbudet hade jag även denna gång - precis som vid senaste matchen därför med mig en mobilväska. Precis lagom för att få med sig mobiltelefon, bankkort och dörrnyckel, skriver insändarkskribenten.
Medveten om väskförbudet hade jag även denna gång - precis som vid senaste matchen därför med mig en mobilväska. Precis lagom för att få med sig mobiltelefon, bankkort och dörrnyckel, skriver insändarkskribenten. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Det förhatliga väskförbudet och Ullevis bemötande förstörde vår kväll

Men i entrén var det stopp. Och inte nog med det. När jag tömde min väska för att slänga den fick jag inte slänga min tomma lilla"väska" i entrén utan blev barskt hänvisad till en papperskorg 250 m från arenan! skriver signaturen ”Mormor”.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du skriva en egen insändare? Mejla till: friaord@gp.se. Vill du svara eller har du synpunkter på en insändare? Använd samma mejladress och ange vilken insändare det gäller.

ANNONS
|

Tryckande högsommar värme och blåvitt spelar mot Elfsborg. Det är tunna kläder som gäller när jag skall gå på Ullevi med mitt 9-åriga barnbarn.

Damkläder är för det mesta utsmyckade med minimala fickor om ens några.

Medveten om väskförbudet hade jag även denna gång - precis som vid senaste matchen därför med mig en mobilväska. Precis lagom för att få med sig mobiltelefon, bankkort och dörrnyckel.

Men i entrén var det stopp. Och inte nog med det. När jag tömde min väska för att slänga den fick jag inte slänga min tomma lilla"väska" i entrén utan blev barskt hänvisad till en papperskorg 250 m från arenan!

ANNONS

Jag lyckades hitta en vänlig själ som kunde slänga den åt mig. Väl tillbaka i entrén frågar entré värdinnan vart jag gjort av min väska! Förutom ett fruktansvärt tråkigt bemötande missade vi dessutom både inmarsch sång och avspark. Att sen se att båda klackarna kommit in med både pyroteknik, masker och rökbomber är skandal i sammanhanget. Skärpning Ullevi!

Mormor

ANNONS