Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Lee Jin-man
Bild: Lee Jin-man

Det finns så många bättre alternativ

Varför inte göra Skatås konstgräsplaner till en eller två inhägnade planer för hundar där de kan få springa och leka fritt tillsammans med andra hundar, skriver signaturen Lena.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Hur är det tänkt att man ska dra in bilar till det område i Skatås där de gamla konstgräsplanerna nu ska göras om till parkering/uppställningsplats? Och varifrån skall det ske?

Alla "vägar" där uppe är mer eller mindre belamrade med motionärer av olika slag, från alla håll och kanter.

Är det från Brudaremossevägen som infart skall ske, eller skall helt nya vägar projekteras?

Det finns så mycket annat man kan göra i stället, tycker jag. Varför inte göra en eller två mindre "multiplaner" där barn kan få fritt utöva olika bollsporter eller vad de nu vill göra. Eller en eller två inhägnade planer för hundar där de kan få springa och leka fritt, tillsammans med andra hundar. Sådana ställen finns inte jättemånga i Göteborg.

Hela området uppe i Skatås är ett naturområde, jag förstår inte grejen med att förstöra en del av det och göra det till parkering. Det finns redan en och den räcker mer än väl till.

Kanske är det tänkt för de speciella arrangemang med cyklar och dylikt som dyker upp då och då under året, men det är ju endast ett fåtal dagar. Jag läste cirkus någonstans! Snälla, tänk efter! Gör något bra i stället!

Lena