Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Keith Srakocic
Bild: Keith Srakocic

Deprimerade svenskar?

Det påstås att en miljon svenska äter antidepressiva läkemedel. Jag tvivlar på att så många kan vara deprimerade, skriver Anders Lundvall.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Nu påstås att en miljon svenskar, en av tio, äter antidepressiva medel Vem som påstår detta har jag missat, men förmodligen myndigheten som betalar ut subventioner till nyttjaren och därmed också direkt till läkemedelsbolaget som producerar kemikalierna, och gör vinst!

Personligen känner jag ingen som äter dessa kemikalier, men jag liksom andra svenskar tycker att det är jobbigt när solen står allt lägre mot horisonten. Jag och min omgivning ser dock fram emot den 22 december när det vänder och blir ljusare!

Att vara människa är inte alltid en lätt uppgift, och att vara lycklig och trallande i varje stund kan vi kanske inte räkna med!

Snart kommer ljuset åter, och jag tvivlar på att en miljon svenskar är deprimerade.

Anders Lundvall