Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Dags att flytta Way out west från Slotsskogen

Är det inte dags att flytta detta spektakel till någon annan plats och lämna Slottsskogen åt oss alla att njuta av? skriver signaturen Besviken farmor.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Med vilken rätt får arrangören av Way out west stänga av större delen av Slottsskogen under en så lång period som nästan en hel vecka innan evenemanget startar?

Förra helgen tänkte jag ta en promenad i Slottsskogen med mitt barnbarn för att bland annat besöka djuren samt bara strosa i parken och titta på fåglar. Detta visade sig dock vara näst intill omöjligt då arrangören av Way out west spärrat av större delen av parken så att vanliga göteborgare (samt turister) inte hade tillträde till mer än en liten del av denna annars så fantastiska park. Denna festival brukar ju även innebära en massa arbete med att få ordning på gräsmattor och dylikt varje år vilket resulterar i en ännu längre period med minskat tillträde för vanliga göteborgare. Är det inte dags att flytta detta spektakel till någon annan plats och lämna Slottsskogen åt oss alla att njuta av?

Besviken farmor